Anne van Dalen | About
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Je geld of je leven – crowdfunding voor een basisinkomen

 

Je geld of je leven, zo heet mijn nieuwste kunstproject. Een jaar lang leefde ik van een onvoorwaardelijk basisinkomen, ik werkte aan kunst en was vrij van geldzorgen. Die unieke ervaring vormt de basis voor het tweede jaar waarin ik opnieuw de artistieke vrijheid zoek.

 

Dit project kan natuurlijk niet zonder geld. ‘Je geld of je leven’ draait op gemeenschapsgeld: een gemeenschap van 100 donateur-deelnemers die samen een leefgeld creëeren van 1000 per maand. Elke donateur schenkt 10 euro per maand voor de periode van 12 maanden. Uw gift van 120 euro laat mij een jaar lang leven en werken.

 

Uw financiële bijdrage is gebaseerd op het basisinkomenprincipe. Dat wil zeggen: onvoorwaardelijk, u verwacht van mij geen tegenprestatie, maar… u krijgt er wel iets voor terug. Mijn dank uiteraard. Ook ontvangt u als eerste mijn maandelijkse blog. U bent welkom op mijn atelier. U ontvangt een VIP-uitnodiging voor de expositie en bovendien maakt u kans op het winnen van een kunstwerk. Een kans van 1 op 100!

 

Al 53 mensen hebben zich aangemeld. Er zijn nog 47 plaatsen vrij!

 

Wilt u ook deel uitmaken van deze bijzondere gemeenschap?

Doe mee en mail  ‘Je geld of je leven’ naar annevandalen@xs4all.nl.

 

 

Exposities

verwacht: 2018 – ‘Je geld of je leven’ (datum en locatie nader te bepalen)

 

recent: 10 okt tm 22 nov 2017 – ‘Aan den lijve’ Foenix kringloopwinkel, Vlijtseweg 136, Apeldoorn.

geweest: 9 mei tm 3 juni 2017 – ‘Dead centre of the universe’  Twister pop-up galerie, Westelijke Parallelweg 54, Zwijndrecht.