Anne van Dalen | BEWEGING
15837
page-template-default,page,page-id-15837,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

 
Leven is constant in beweging zijn. Willen we blíjven leven dan kunnen we de kans daarop vergroten door onszelf en elkaar in beweging te brengen. Ik geef er een flinke zwiep aan: met deze twee programma’s deel ik mezelf met jullie. Want delen is vermenigvuldigen.
 

1) Aan de wandel – met je geld of je leven

 

Wat is het
Je geld of je leven aan de wandel betekent
2,5 uur persoonlijke aandacht voor jou, dat is ongeveer tien kilometer onverdeelde aandacht. We wandelen samen en al wandelend deel ik met jou mijn ervaring, kennis en enthousiasme over mijn geld en mijn leven, om je te inspireren voor jouw geld en je leven. Je bepaalt zelf waar het naar toe gaat. Vragen die we we elkaar kunnen stellen: Wat betekent geld in jouw leven en wat betekent het voor belangrijke keuzes, hoe bepaalt het je? Kan het wellicht ook anders? Wat wil je en hoe breng je dat in praktijk?

 
Voor wie is het
Voor ieder die individueel en actief wil.

 
Waar is het
We wandelen op een plek die jij wilt, die jou inspireert. Dat kan een rondje door het dorp zijn, over een industrieterrein, een paaltjesroute of dwars door de wildernis. Wandelen kan overal, zelfs op blote voeten zoals ik doe (maar het moet niet). Heb je een fysieke beperking waardoor lopen niet kan dan wandelen we zittend.

 
Wat kost het je
Je tijd
wat jij het waard vindt (= waardebepaling achteraf*)
mijn reiskosten (OV)
en eventueel een lunch

 
Wat brengt het je
inspiratie, (letterlijk en figuurlijk) lucht, verheldering, energie, nieuw perspectief, bevestiging, uitdaging.

 
Hoe?
Je kunt je bij mij aanmelden via mail. Dagdeel en tijdstip bepalen we in overleg. Ik wandel het hele jaar door en in alle weersomstandigheden.

 
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, wil je je aanmelden of wil je meer weten voordat je de stap aandurft? Mail annevandalen@xs4all.nl of bel/sms me 06 29418477.
 

 

2) Basisinkomen op de bühne

 

Wat is het
Basisinkomen op de bühne is
1,5 uur prikkelend optreden bestaand uit: #jegeldofjeleven introductie, wat & hoe van een basisinkomen, vraag & antwoord (+ eventueel nazit).

 
Voor wie
Voor groepen en bijeenkomsten van allerlei aard, bijv. Rotary, Lions, JCI, RoundTable etc., basisinkomengroepen, politieke partijen, festivals, studenten, verenigingen, buurtbewoners, koffieclubs, enz. enz.

 
Waar
Bij jouw evenement, op het podium, in een zaal(tje), een tent of waar dan ook. Ik ben beschikbaar voor bijeenkomsten die plaatsvinden overdag, ’s avonds of in het weekend. Afspraken te bepalen in overleg.

 
Wat kost het
Je tijd
€ 305
mijn reiskosten (OV)
en evt. maaltijd
en evt. overnachting (lowest budget = bij iemand thuis)

 
Wat brengt het
inspiratie, lucht, energie, verheldering, inzicht, bevestiging, uitdaging, gespreksstof, uitwisseling.

 
Hoe?
Organiseer je een bijeenkomst en wil je weten of ik kan? Mail naar annevandalen@xs4all.nl of bel/sms me 06 29418477.
 
 

===========
 

waardebepaling achteraf

waardebepaling achteraf wil zeggen dat jij na afloop besluit wat mijn prestatie je waard is. Meer info op http://www.waardebepalingachteraf.info.